Видалення акаунта

Для майстрів і студій

У застосунку Boxi

Налаштування → «Видалити акаунт» → введіть пароль (якщо входите через Google чи Telegram — пароль не потрібен) → підтвердіть.

На сайті або листом

Напишіть з email чи Telegram, привʼязаного до акаунта, на support@boxi.info або в @boxi_info_bot — видалимо протягом 3 робочих днів.

Що відбувається з даними

Ваша сторінка зникає одразу, вхід у кабінет і застосунок стає неможливим, імʼя, email, телефон і пароль акаунта стираються. Записи, клієнти, фото й відгуки сторінки видаляються протягом 30 днів. Профіль майстра в студії належить студії — його видаляє студія.

Власникам студій

Спершу видаліть студію в її налаштуваннях на сайті, потім акаунт.